Fotohelden

Werkwijze

De fotoshoot

Bij het maken van de afspraak nemen we al je wensen door. We leggen een datum vast en op de afgesproken dag gaan we aan de slag. Ik raad meestal aan verschillende sets kleding en nog enkele accessoires mee te nemen. Als je met een groep op de foto gaat, geeft het een goed resultaat als je de kleding enigszins op elkaar afstemt door middel van bijvoorbeeld een kleurthema. 

Waar fotograferen we?

Ik beschik over de nodige materialen om een studio reportage te maken. Dat kan bij mij, maar als je het liever bij jou thuis wil, dan kan dat ook. Vind je het leuker om buiten of op een andere locatie te fotograferen? Ook dat is geen probleem. Vaak zijn mensen buiten meer op hun gemak dan in een studio met felle lampen

Nabewerking en aflevering

Als alle beelden zijn geschoten, dan maak ik een selectie van maximaal 20. Ik beoordeel elk beeld op contrast, kleur en scherpte en bewerk ze. Je ontvangt een cd met daarop de bewerkte foto's in het formaat jpeg met een gemiddelde resolutie. Sommige van deze foto's hebben een creatievere bewerking zoals bijvoorbeeld deels zwart wit of met een kleurzweem. Natuurlijk is het hierbij mogelijk om speciale wensen kenbaar te maken.