Fotohelden

Visie

Portretfotografie

Als portretfotograaf wil ik niet alleen een verrassende foto maken. Het lijkt zo simpel als iemand vraagt ' maak je een portretfoto?'. Toch komt daar veel meer bij kijken dan alleen een gezicht duidelijk in beeld brengen. De grote vraag is ' Waar wil je de foto voor gebruiken?' Is het een kiekje voor opa en oma of wordt het een zakelijke foto voor prospects? In welke ruimte komt de foto te hangen? De uitgangspunten zijn verschillend, maar het doel is hetzelfde. Een foto van een ' jij op je mooist '-moment.

Groepsfotografie

Een groepsfoto kan verschillende doelen dienen. Wil je een familiefoto of wil je als bedrijf al je medewerkers voorstellen? Bij een groepsfoto is het belangrijk om alles goed van te voren af te spreken met elkaar. Gaan we als familie ' op chique' of juist casual. Kiezen we als collega's allemaal voor dezelfde kleuren? Samen creƫren we het mooiste resultaat.

Schoolfotografie

Schoolfotografie doe ik in samenwerking met mijn collega Byonda Kroon. Wij kennen elkaar van de opleiding aan de fotovakschool. We delen onze liefde voor het werken met kinderen. En niet alleen dat, ook vinden wij beiden dat deze tak van sport meer aandacht verdient dan de gebruikelijke "zitten en knippen-tactiek". Wij besteden liever iets meer tijd aan het op het gemak stellen van de jongste kleuters en coachen van de bijna schoolverlaters. En dat is terug te zien in ons werk.

Zakelijke fotografie

Goede visuele communicatie betekent in de zakelijke wereld vaak: overtuiging. Een goed beeld kan van doorslaggevende betekenis zijn tussen wel of geen zaken doen. Een doordachte visuele stijl is voor ieder bedrijf een must. De beelden die ik maak bespreken we samen. Het moet jouw bedrijf helpen uit te stralen wat jij wilt. Dat kan zowel in je huisstijl, op je website of in je nieuwsbrief of brochure tot uiting komen.