Fotohelden

Een gelukkig en succesvol nieuw (school) jaar !

Voor sommigen is het einde van de zomervakantie gelijk aan een jaarwisseling. Het is de start van een nieuw jaar, met nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen. In de schoolfotografie betekent dit ook een nieuwe start. Mijn collega Byonda en ik hebben in de zomervakantie geshopt voor mooie en frisse achtergronden en "props". En al zeg ik het zelf, we zijn weer goed geslaagd. We hebben erg veel zin om met onze nieuwe materialen aan de slag te gaan. 

Gelijk de eerste week, waarin de scholen in regio midden weer van start gaan, staat ook ons eerste schoolfoto project in de agenda. OBS de Regenboog in Ooltgensplaat is dit schooljaar als eerste. We zijn benieuwd naar alle vakantieverhalen van de kinderen. Wij gaan in elk geval ons best doen om ze weer mooi op de foto te zetten. Op 8 en 9 maart 2014 was het zover: de FotoExpo van de examengroep van de fotovakschool in de Charloise Poort  in Rotterdam. Zaterdag 8 maart was het examen. Enne.... Missie GESLAAGD met een geweldig resultaat en een mooie waardering!!!

Zondag 9 maart 2014 werd het succes gedeeld met een grote groep genodigden. Al het harde werk van de afgelopen 2 jaar werd op deze prachtige zonnige dag beloond met veel enthousiaste reacties.  Kortom een weekend met een gouden randje.

Bijzondere woorden, een zakelijke klant van fotoHelden, staat morgen op de beurs in de staver. Al het promotiemateriaal is gebaseerd of foto's van fotoHelden...

Facebook